Υπογράφουμε για την ασφάλεια σας!

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βαρδακώστας

slider-kteo_front1

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βαρδακώστας, ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2009 στο Βασιλικό Χαλκίδας με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της Εύβοιας και της Βοιωτίας ελέγχοντας όλα τα Επιβατηγά ΙΧ και με προδιαγραφές για γραμμές ελέγχου Φορτηγών και Δίκυκλων οχημάτων. Σήμερα το ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ μπορεί και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για ελέγχους ΚΤΕΟ σε Επιβατηγά ΙΧ, Δίκυκλα, Φορτηγά και Βαρέα Οχήματα, αλλά και εκούσιους Τεχνικούς Ελέγχους, Ελέγχους Υγραεριοκίνησης, Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων, κλπ.

Βασική αρχή και δέσμευση του ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους του, είναι να παρέχει στους πελάτες του υπηρεσίες που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρεία.

Με επιτυχία καλύπτεται το όραμα των στελεχών του ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ να εξελιχθεί η εταιρεία σε σημείο αναφοράς του νομού Ευβοίας στον τομέα του τεχνικού ελέγχου οχημάτων, αλλά και να συμβάλει καθημερινά και αδιαπραγμάτευτα μέσω των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, στην βελτίωση της οδικής ασφαλείας και συνεπώς στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ιδιαίτερη σημασία δίδεται από όλα τα στελέχη του ΙΚΤΕΟ σε θέματα ασφαλείας της ανθρώπινης ζωής.

kteo-front-1kteo-front-2kteo_back